Hungarian Custom Smokers

Szalai Fémmegmunkáló Kft

A HCS ötlete 2019 tavaszán látott napvilágot. Cégünk, a nagykőrösi Szalai Fémmegmunkáló Kft több évtizede a fémszerkezetgyártás nemzetközileg elismert szereplője.

Hatalmas előnyünk, hogy nem kell más céggel bérgyártásban elkészíttetni az eszközeinket, telephelyünkön az összes munkafolyamatot magunk végezzük az első lemez hengerítésétől az utolsó fogantyú esztergálásáig. Szmókereink alkatrészeit saját lézervágónkkal készítjük, a kültéri grilleszközökre kifejlesztett, 750 celsius fokig hőálló festés is saját fényezőműhelyünkben kerül felvitelre. Ennek köszönhetően folyamatosan tudjuk kontrollálni a gyártás minden fázisát és minőségét, ezzel időt és költséget takarítva meg. Termékeink ezért ár-érték arányban kimagasló helyen állnak a hazai kínálatban. Sütőink falvastagsága jellemzően 6 mm, 5 mm alatt nem vállalunk készítést.

Minden általunk gyártott szmókerre örök élet szerkezeti garanciát vállalunk.

Mindenképpen szeretnénk felhívni a figyelmet a márkánk nevében szereplő „custom” szóra, ami a teljes személyre szabás lehetőségét adja vásárlóinknak. Minden termékünk kérhető egyedi díszítéssel, lézervágott feliratokkal, különleges fogantyúkkal, stb. nagyon sok elképzelést váltottunk már valóra, és ezt a lehetőséget továbbra is megtartjuk, mint hazai kuriózumot.

Említést érdemel még szintén népszerű Santa Maria grillünk, illetve legújabb fejlesztésünk, a szmókerre épített fatüzelésű pizzakemece, amivel elérhető a nápolyi típusú pizza készítéséhez szükséges 450 – 500 celsius hőmérséklet.
Terveink között szerepel a nemzetközi piac felé való nyitás, a folyamatos termékfejlesztés, és a vevőinkkel való hosszú távú kapcsolattartás.

10 ok amiért megéri tőlünk minőségi offset szmókert venni: 
 
  1. A termékeinket mi gyártjuk. Az első lemez meghajlításától az utolsó csavar behajtásáig minden munkafolyamatot mi végzünk, így teljes kontroll alatt tarthatjuk a minőséget. 
  2. Nem gyártunk vékonylemezes szmókereket. Az általános falvastagság nálunk 6 mm, 5 alá pedig soha nem megyünk. Egyik termékünk sem fog átégni, deformálódni. Ezek kiszolgálnak egy életen át.
  3. 20 éves tapasztalattal rendelkezünk a fémmegmunkálás terén, ezt nap mint nap kamatoztatjuk. Mind innovációban, mind a hegesztés, fényezés minőségében.
  4. Szmókereink alkalmasak a tiszta fatüzeléssel való használatra, ami az igazi, eredeti BBQ lényege.
  5. Teljes személyre szabhatóságot kínálunk. Nem standard modell esetén minden apró részletet egyeztetünk a megrendelővel, folyamatosan kommunikálunk gyártás közben, pontosan láthatod hogyan készül el az egyedi szmókered.
  6. Az általunk kifejlesztett rendszer kimagaslóan egyenletes hőeloszlást és stabilitást biztosít.
  7. Minden általunk gyártott darabra a törvényben meghatározott jótállási időn kívül örök élet szerkezeti garanciát vállalunk.
  8. Figyelembe véve az összes paramétert, a HCS rendkívül jó ár-érték arányú offseteket kínál
  9. Az átadás után nem felejtünk el. Minden visszajelzést megköszönünk és komolyan veszünk, bármilyen kérdés esetén szívesen állunk a segítségetekre.
  10. Vásárlásoddal hazai céget, magyar emberek munkáját és megélhetését támogatod.

Termékeink Offset szmókerek & Grillek

Termékeink

HCS VERTICAL

Termékeink

HCS CATERING

Termékeink

HCS SANTA MARIA

Termékeink

HCS BASIC - HCS BBQ & PIZZA